Interactieve berichten met de Video Memorecorder

Je kent het wel, je komt thuis en er hangt een briefje op de koelkast met het verzoek een boodschap te doen of instructies om je eten op te warmen.
Met moeite kun je het handschrift ontcijferen omdat het in de haast geschreven is. Je humeur daalt, want na een lange dag hard werken zit je niet te wachten op een haastig geschreven briefje met de vraag of je nog even een pak melk wilt halen.

Het kan ook anders: je komt thuis en de Video Memorecorder hangt op de koelkast. Je zet de Video Memorecorder aan en drukt op “afspelen” waarna je partner in beeld komt en je vraagt of je alsjeblieft een pak melk wilt halen. Zelfs na een dag hard werken haal je nu met plezier een pak melk.

Zo zie je maar het gaat niet zozeer om de boodschap als wel hoe deze boodschap gebracht wordt.

De Video Memorecorder is zeer gemakkelijk te bedienen. De Video Memorecorder heeft namelijk maar 3 knoppen. Één knop om de Video Memorecorder aan te zetten. Een tweede knop om de opname te starten en een derde knop om de boodschap af te spelen.
De Video Memorecorder heeft een ingebouwde camera en microfoon. Het afspelen van het beeld en geluid gebeurd door de interne speaker en een 1.44 inch LCD scherm. De accu van de Video Memorecorder is via een USB connectie op te laden.
De afmetingen van de Video Memorecorder bedragen 62mm x 62mm en door middel van een handige magneet op de achterkant is de Video Memorecorder op metalen oppervlakken op te hangen.

Met de Video Memorecorder kun je één bericht van 30 seconden per keer opslaan en afspelen. Je kunt het bericht zo vaak afspelen als je wilt.
Zowel de Video Memorecorder als de verpakking van de Video Memorecorder kunnen bedrukt worden.

Als u meer wilt weten over de Video Memorecorder klik dan hier.