Online bloemen bestellen & per post laten bezorgen.

Wat is er nu leuker dan het geven van een bosje bloemen? Iemand spontaan een bosje bloemen toesturen!

Het is nu mogelijk om een vriendin, vriend, broer, zus of “wiedanook” een bosje bloemen toe te sturen die door elke standaard brievenbus past. De BrievenBusBloemen worden online besteld en per post verstuurd. De BrievenBusBloemen komen vers op de bestemming aan en liggen op de mat op het moment dat de ontvanger thuis komt.

Bij het versturen van de BrievenBusBloemen hoort uiteraard ook een persoonlijke boodschap. De persoonlijke boodschap wordt geprint op fleurig gekleurd papier, duidelijk een vrolijke verrassing voor de ontvanger.

De versheid van de BrievenBusBloemen wordt gewaarborgd door de verpakking. De verpakking bestaat uit een speciale folie, waarin de bloemen niet uitdrogen of rijpen en op die manier komen de bloemen altijd vers aan.

Het BrievenBusBloemen pakket is verkrijgbaar in witte, rode, roze, gele of oranje rozen. Mocht u geen kleur kunnen kiezen, bestel dan de verrassingsrozen. Afhankelijk van het jaargetijde kunnen er ook andere soorten bloemen besteld worden. De bloemen kunnen geleverd worden met of zonder vaasje.
Alle BrievenBusBloemen hebben een Fair trade/Max Havelaar keurmerk en dat garandeert dat het product of de grondstof tegen een eerlijke prijs is gekocht, onder deugdelijke arbeidsvoorwaarden en met respect voor het milieu is geproduceerd.

Als u meer wilt weten over de BrievenBusBloemen klik dan hier.