BeGlobal werkt voor u!

BeGlobal Promotions is een relatiegeschenken- en premiumsbureau waarbij de klant centraal staat. Of het nu gaat om bedrukte geschenken of een op maat gemaakt product, het BeGlobal team staat klaar om u zo goed mogelijk te adviseren en uw premium actie van begin tot eind succesvol te begeleiden.
Het assortiment van BeGlobal Promotions bestaat uit ongeveer 40.000 producten en bestaat onder andere uit: USB sticks, tassen, ballen, aanstekers, stropdassen, paraplu’s, lanyards, horloges en klokken en heel veel meer.
Mocht het door u gewenste product niet in ons huidige assortiment zitten; geen probleem, wij zoeken het voor u op en zorgen dat u precies krijgt wat u zoekt. Op deze manier kan het team van BeGlobal Promotions zelfs uw hele campagne ondersteunen.
Naast het leveren van campagne premiums is het is ook mogelijk om uw gehele voorraad relatiegeschenken door BeGlobal te laten beheren.

Wilt u meer weten? Kom dan eens langs in onze showroom voor een kennismaking of neem contact met ons op via telefoon (010-8441238) of via e-mail (info@beglobal.nl).

BeGlobal werkt voor u!