Relatiegeschenken & Premiums

BeGlobal Promotions is een bureau in Relatiegeschenken en Premiums. Dat houd in dat we u helpen het beste geschenk te vinden dat past bij u!

Voorbeeld: U wilt u relaties een origineel cadeau geven om uw product mee te promoten. Het cadeau mag niet meer dan een X bedrag kosten.
Het eerste dat u doet is op Google zoeken naar relatiegeschenken, met deze zoekopdracht krijgt u meer dan 1 miljoen! resultaten. Pffft dat is pittig, waar moet u beginnen? De bovenste websites dan maar….. wat een hoop producten staat er allemaal op die sites, dit kan wel eens lang gaan duren.

Als u uzelf hierin herkent dan biedt BeGlobal Promotions een oplossing. Met 1 telefoontje of e-mail maken wij een aantal voorstellen die bij uw ideeën en budget passen. Of het nu gaat om USB-sticks, paraplu’s, tassen, mokken of babykleding, BeGlobal Promotions kent alle leveranciers en levert altijd de hoogste kwalitiet.
Ook voor bedrukken en graveren heeft BeGlobal Promotions meerdere drukkerijen waar uw relatiegeschenk helemaal naar uw wens te maken is. En dat allemaal met één telefoontje.

Wilt u het zelf ervaren? Bel BeGlobal Promotions op 010-8441238 of stuur een e-mail naar info@beglobal.nl. U kunt ook kijken op onze website www.beglobal.nl voor meer informatie. BeGlobal werkt voor u!